ljuspriset liten logga
Laddar Karta...

Datum/Tid
- 05/09/2018
9:00 f m - 10:00 e m

Plats
Berns Salonger

Kategorier


Omvärld i förändring

Välkommen till LJUSDAGEN den 5 september på Berns Salonger i Stockholm! Anmälan är nu öppen och vi hälsar dig varmt välkommen till en eftermiddag med inspiration, föredrag, diskussioner och mingel med kollegor. Och en festligare galamiddag än tidigare. Som medlem i SBS deltar du till ett rabatterat pris! Scrolla ner på sidan och boka era platser och biljetter. 


Tema: OMVÄRLD I FÖRÄNDRING

Det pågår stora förändringar i vår omvärld, inte minst på grund av digitalisering. Den bidrar både till ändrade beteenden hos människor och påverkar både oss och andra branscher, som är nära kopplade till oss. Under eftermiddagen får vi, bl.a. inblick i vilka stora förändringar som sker inom arkitekt­ och installationsbranschen.

Ljusdagen pa Berns 2018 ar temat omvarld i forandring
Huvudtalare: Hervé Descottes, ljusdesigner, grundare och VD för ljusdesignföretaget
L’observatoire International, New York, är årets Keynote Speaker


Det blir festligare än vanligt!

Kristoffer Appelqvist

Det blir festiligare än vanligt!
Prisutdelningen av Svenska Ljuspriset har flyttats till galamiddagen. Kvällens program leds av komikern Kristoffer Appelqvist, som självklart också underhåller oss under galamiddagen.
Kristoffer Appelqvist

Arrangör


Rabatterad deltagaravgift för dig som medlem i SBS

Som medlem i Svenska Belysningssällskapet deltar du till ett rabatterat pris och betalar 1 850 kr + moms för både konferens och festmiddag (ord. pris: 2 150 kr + moms). Ta gärna med fler kollegor och gör dagen till en kick­off för företaget. Varför inte boka ett eget bord ­ 10 platser?

Välkommen med din anmälan, nedan eller via www.ljusdagen.se eller info@belysningsbranschen.se