Laddar Karta...

Datum/Tid
- 29/04/2019
6:00 e m - 8:30 e m

Plats
Grand Hotel Vinterträdgården

Kategorier


 

Tid: den 29 april kl. 18
Plats: Vintertrådgården, Grand Hôtel, adress: korsningen Stallgatan / Blasieholmsgatan, Stockholm

Grand Hôtels spektakulära festvåning, Vinterträdgården, är en glastäckt sal, med balkonger och pelare som påminner om en stor italiensk piazza och den bokas året runt för olika evenemang. För att matcha dagens belysningsbehov, har ÅF Lighting tagit fram en mångsidig, innovativ belysningslösning. Den respekterar naturligtvis den historiska byggnadens arv och lyfter rummets klassiska arkitektur. Ljuslösningen innehåller också digitala ljusprojektioner, som ger ytterligare en dimension med oändliga möjligheter för lokalen.

Medverkande vid visningen den 29 april är Oscar Nyström, chefsljusdesigner och projektledare, ÅF Lighting och Peter Wennerberg, Wennerberg & Wennerberg

PROGRAM:

  • Kl. 17.50: Samling vid entrén till Vinterträdgården, korsningen Stallgatan / Blasieholmsgatan
  • Därefter en presentation av Oscar Nyström och Peter Wennerberg.
  • Efter presentationen går vi ner till baren, där SBS bjuder på en smörgås (vegetarisk) och så finns det möjlighet att köpa dryck.

Vi behöver din anmälan redan senast den 14 april.

Gratis för medlemmar i SBS (Men en No show-avgift på 150 kr debiteras vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan.)

Icke medlem: 200 kr/personBli medlem och få våra inbjudningar och gå gratis – Gå in här  >>

Den öppna anmälan är nu stängd för detta evenemang. Skulle du vilja anmäla dig nu kontakta Mervi Rokka mervi@ljuskultur.se  eller info@ljuskultur.se

Varmt välkommen!

Boka plats!

Bokningen är stängd för detta evenemang.